Ne prepoznaje video file-ove

Ova tema sadrži 3 odgovora, ima 2 sudionika, zadnji odgovor od: Slika profila od Strsljen Strsljen prije 3 mjeseci, 2 tjedana.

 • Autor
  Postovi
 • #3425
  Slika profila od Strsljen
  Strsljen
  Sudionik

  Kodi uglavnom koristim kao filmoteku jer imam puno filmova i serija. Nakon reinstalacije PC-a instalirao sam novi Jarvis. Pokrenuo ga sve lijepo podesio, dodao izvor za filmove i serije. Filmove mi je sve prepoznao međutim nije 4 serije koje je inače prije pronalazio. Pronašao sam na internetu da ih trebam preimenovati i to je to. Preimenovao sam ali nije mi se svidjelo kako su poslagani hard diskovi. Obrisao sam izvor i ponovo dodijelio diskove sa serijama u njega i tu nastaju problemi. Večina file-ova se ne da više očitati, na nekima ide samo audio a na neke kad pokrenem pokreće mi se sasvim neka druga serija. Kao da je sve pomiješao. Isto mi se događa i u BS playeru, Windows playeru i zoom playeru. Ne ostaje mi se baš bez 8TB podataka a tu je i egzotika koja se više ne da i ne može skiniti. Molio bih za pomoć kako da vratim video file-ove u normalno stanje.

 • #3427
  Slika profila od oblivian
  oblivian
  Sudionik

  kakve su ekstenzije file-ova koje ne otvara? ocito nisu nalik .avi .mkv itd itd

 • #3428
  Slika profila od Strsljen
  Strsljen
  Sudionik

  Ma tehnički sve je tu. Imena file-ova, ekstenzije, veličina ali kada se file pokrene onda: neke neće porkenuti kao da mu fali kodek, neke pokrene ali samo audio, neke pokrene ali se slika raspadne a neke pokrene pod drugim imenom npr: pokrenem star trek voyager a on prikaže stargate atlantis. Kao da je nešto krivo indeksirano ili se srušila MFT tabela.

 • #3429
  Slika profila od Strsljen
  Strsljen
  Sudionik

  Evo sad sam tek s ontrackom uspio vidjeti što se događa. Prilikom uklanjanja izvora u Kodiju particiju mi je prebacio u linux_data. Sada na disku u isto vrijeme imam i windows i linux particiju. Ima li tko iskustva i rješenje kako da povratim podatke jer imam dosta egzotike koja se više ni ne može naći na netu. Problem je što se radi o dva diska od 3TB i još su na GPT-u. Molim pomoć, očajan sam.

Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.